Reinier Kuipers
Sport(en)

Zwemmen, Fietsen & Hardlopen

Sinds

2010

Wedstrijden

Zwemmen, Fietsen & Hardlopen

Sportschool

Sir Winston Rijswijk

22-04-2015 (motivatie)

Met veel plezier doe ik al aardig wat jaren aan duursport. Het is voor mij de perfecte manier om mijzelf uit te dagen en tegelijkertijd mentaal tot rust te komen en op te laden. Sinds een twee jaar ben ik gaan fietsen en zwemmen en heb ik naast hardloopwedstrijden inmiddels ook kennis gemaakt met de triatlon.

Na enkele jaren zonder blessures te hebben gesport kreeg ik in 2015 te kampen met een knie blessure en had ik al enige tijd last van "zeurende spieren". Ik ben op zoek gegaan naar een expert die mij op een professionele manier kon helpen om meer aandacht te besteden aan het rekken en strekken (Stretch and Flex).

Andy heeft enorm veel expertise op dit gebied en stemde de oefeningen mooi af op de spiergroepen die bij mij de meest aandacht verdienen. Zo zijn we aan de slag gegaan met hamstrings, bilspieren, bovenbeenspieren en de rompstabiliteit (core stability). De 1-op-1 sessies zijn het meest effect en prettig, omdat de rekoefeningen vanuit totale ontspanning gedaan worden door de Personal Stretcher. Daarnaast krijg je ook opdrachten mee voor thuis. Het is een groot plezier om met Andy samen te werken; hij is behulpzaam, enthousiast en daagt je uit om het maximale uit jezelf te halen!

Stefan Welters
Sport(en)

Squashen

Sinds

2011

Prestaties

Top 50 Europa

Sportschool

Vereniging Dekker Squash Zoetermeer, Frans Otten Stadion Amsterdam, Esrein 25 Hengelo

16-11-2013 (motivatie)

Ik ben Stefan Welters, 19 jaar oud en woon in ’s-Hertogenbosch. Op mijn 7e ben ik gestart als hockeyer, op mijn 12e maakte ik kennis met squash, maar hockey bleef mijn sport. Op mijn 16e speelde ik in de hoogste jeugd hockeycompetitie van Nederland. Ik hockeyde 5 dagen per week en squashte daarnaast 2 keer per week.

De vonk sloeg over toen ik op mijn 17e deelnam aan de Pioneer Junior Open in Duitsland, het grootste internationale jeugd squashtoernooi van Europa. Buiten het feit dat ik één na laatste werd, vond ik dit een prachtige ervaring. De beste spelers uit Europa, USA, Egypte, Pakistan enz. zag ik daar spelen. Ik wilde niets liever meer dan de hele dag squashen en de beste worden. Kort hierna stopte ik met hockey.

Na 2 jaar hard trainen en toernooien spelen, zowel nationaal als internationaal, mocht ik in Maart 2013 deelnemen aan het EK individueel <19 in Zwitserland. Mijn hoogtepunt tot nu toe.

Om het maximale uit mijn lichaam te halen, ben ik begonnen met het Stretch and Flex programma van Andy. Na slechts een paar trainingen merkte ik al duidelijk verschil. Ik begin te begrijpen waarom lenigheid en flexibiliteit zo belangrijk zijn en hoop daar mijn voordeel mee te doen.

Roshan Bharos
Sport(en)

Squashen

Topniveau sinds

november 2015

Prestaties

Nationaal en internationaal diversen titels behaald

Sportschool

Vereniging Dekker Squash Zoetermeer en Squash Vereniging Victoria

22-12-2011 (motivatie)

Ik ben Roshan Bharos en squash al vele jaren. Hoogtepunten zijn mijn Nederlandse titels tot 11 jaar (2005) en de in 2011 behaalde titel tot 17 jaar.

Ook internationaal speel ik regelmatig in een toernooi. Afgelopen oktober heb ik tijdens de Nordic Junior Open in Zweden gespeeld, één van de sterkste Europese jeugd squashtoernooien, welke de Super Series status heeft. Ik heb daar een 3e plek behaald. Tijdens de Hungarian Junior Open was ik eerste geplaatst en heb uiteindelijk dat toernooi op mijn naam kunnen zetten.

In 2011 heb ik ook meegedaan aan zowel het jeugd EK als het jeugd WK, beide onder de 19 jaar.

Om nog beter tijdens squashtoernooien te presteren ben ik sinds kort met de behandelsessies van Stretch and Flex begonnen. Samen met Andy wil ik mijn lenigheid en flexibiliteit vergroten, verbeteren en tevens mijn kans op blessures verkleinen.

Priscilla Lambregtse
Sport(en)

Kyokushin Karate oftewel full contact karate

Topniveau sinds

november 2008

Prestaties

Sinds 2013 Wereldkampioen, Zesvoudig Europees kampioen, Nederlands kampioen, Kampioen van Belgium Open, Spain Open, British Open, Swiss Open, 3e Swedisch Open en Danish Open.

Sportschool

Karate Sportschool da Graça

26-11-2011 (motivatie)

Lenigheid en flexibiliteit zijn zeer belangrijk in de sport 'karate'. Het is der mate van belang dat het in de top het verschil kan maken tussen winnen of verliezen. In karate heb je veel diverse trappen en gebruik je allemaal verschillende spieren. Ik beoefen een full- contact sport en heb veel te maken met blessures en blauwe plekken. Ik merk zelf dat ik het stretchen gewoon te weinig doe. Kortom naast de training dien je hier zelf ook aandacht aan te besteden.

Door te starten met Stretch and Flex komt er een andere toegevoegde waarde in mijn trainingprogramma. Ook zal ik door het stretchen sneller herstellen. Ik ken Andy van de sportschool. Hij vertelde mij dat hij met Stretch and Flex is begonnen en bracht dit mooie concept bij mij onder de aandacht. Voor mij… een perfecte combi! Ik ben dus onlangs gestart met de behandelingen en hoop voor volgend jaar op dit vlak er helemaal klaar voor te zijn. Ik heb voor mezelf als doel gesteld om het WK te gaan winnen in 2012 en wil er dus alles aan doen om dit doel te kunnen realiseren.

Mark de Jong
Sport(en)

Tennis

Rating

Enkel 1, Dubbel 2

Ranking

Hoogste positie senioren enkel nr. 9 dubbel nr. 9

Prestaties

Halve finale NK single senioren 2009. Kwartfinale REAAL tennis masters Rotterdam 2010. Toernooi overwinningen in binnen en buitenland.

Sportschool

Intime Tennisschool

01-10-2011 (motivatie)

Ik ben Mark de Jong, 24 jaar en werk als tenniscoach bij tennisschool Intime met veel talentvolle kids. Naast mijn werkzaamheden speel ik zelf al jarenlang op het hoogste niveau in Nederland (cat.1), momenteel sta ik 9e op de senioren enkel ranglijst en heb ik deze zomer mijn beste prestatie geleverd door 2e bij het nederlands kampioenschap te worden in Amstelveen.

Na heel wat ervaringen in binnen en buitenland (zelf ben ik gestopt in 2007 met het reizen met als doel zo hoog mogelijk op de wereldranglijst komen) mag het wel duidelijk zijn dat de lenigheid onder de tennissers beter kan en misschien zelfs moet! Dit niet alleen om moeilijkere ballen uit de hoeken te halen, maar ook om in een toernooi elke dag te presteren (na je wedstrijd goed te rekken, zodat je niet stijf bent de volgende dag en dus ook blessurepreventief is). Ik ken Andy al wat jaren en kwam kort geleden met Stretch and Flex in aanraking en besloot gelijk om een behandelsessie te starten. Mijn doel is namelijk om nog flexibeler te worden en op de baan hiervan te profiteren.

Guy Stokman
Sport(en)

Tennis

Rating

Enkel 5, Dubbel 5

Ranking

--

Prestaties

Internationaal toernooi winst in Frankrijk Bressuire Open t/m 11 jaar. Nationaal 3e NJK t/m 12 jaar.

Sportschool

Intime Tennisschool

03-10-2011 (motivatie)

Ik ben Guy Stokman 11 jaar en ik tennis bij Intime Tennisschool. Ik tennis nu 6 jaar en ben sinds kort begonnen bij Andy met Stretch and Flex om meer uit mijn tennis te halen. Mijn minpunten waren vooral mijn lenigheid, maar merk al heel snel vooruitgang nu ik bij Andy train. Mijn doel is dit jaar nummer 1 van Nederland t/m 12 jaar te worden.

Dion de Hollander
Sport(en)

Squash

Topniveau sinds

januari 2010

Prestaties

--

Sportschool

Vereniging Dekker Squash Zoetermeer, Squash Vereniging Victoria

22-12-2011 (motivatie)

Ik ben Roshan Bharos en squash al vele jaren. Hoogtepunten zijn mijn Nederlandse titels tot 11 jaar (2005) en de in 2011 behaalde titel tot 17 jaar.

Ook internationaal speel ik regelmatig in een toernooi. Afgelopen oktober heb ik tijdens de Nordic Junior Open in Zweden gespeeld, één van de sterkste Europese jeugd squashtoernooien, welke de Super Series status heeft. Ik heb daar een 3e plek behaald. Tijdens de Hungarian Junior Open was ik eerste geplaatst en heb uiteindelijk dat toernooi op mijn naam kunnen zetten.

In 2011 heb ik ook meegedaan aan zowel het jeugd EK als het jeugd WK, beide onder de 19 jaar. Om nog beter tijdens squashtoernooien te presteren ben ik sinds kort met de behandelsessies van Stretch and Flex begonnen. Samen met Andy wil ik mijn lenigheid en flexibiliteit vergroten, verbeteren en tevens mijn kans op blessures verkleinen.

Hardlooptrainingen
Personal Looptrainingen
Uitdagende Trainingen
Hardloopwedstrijden
Loopbandanalyse
Stretch and Flex

Samenwerkende bedrijven

06-24299657
info@custommadesport.nl

KvK nr. 50340352
OB nr. NL144703087B02

Follow us

© Copyright, Custom Made Sport. All rights reserved.

Powered by Xenodesign